Nanke van LoenenLeslocaties:Bemuurde Weerd O.Z. 13 (Vogelenbuurt) & Bouwstraat 55 (ZIMIHC Wittevrouwen)
Lesdag en -tijd:
 • Maandag: 11.00-18.00u (Vogelenbuurt)
 • Dinsdag: 13.00-20.30u (ZIMIHC Wittevrouwen)
 • Donderdag: 10.00-13.30u (ZIMIHC Wittevrouwen)

  Nanke begon in 2013 aan haar eerste jaar van de studie Zang Pop & Jazz aan het conservatorium van Utrecht. In 2017 gaf ze haar eindconcert in Tivoli Vredenburg en een paar maanden later had ze haar diploma op zak.
  Ze heeft heel veel ervaring als zangeres en speelt in verschillende bezettingen – als lead vocalist maar ook als backing vocalist.
  Ze treedt op met haar trio (Soul ’n Jazz Tree), haar duo (Soul Connection), haar backing vocal sectie (TIMES THREE), of ze wordt ingehuurd als freelancer. Zo wordt deze zangeres geboekt op grote openbare evenementen (Friday Night Live in Club Dauphine, Je Veux Flaner), maar ook op besloten bruiloften, (bedrijfs)feesten (Calvin Klein, Tommy Hilfiger) en andere partijen.
  Naast dat ze veel optreedt, schrijft ze ook haar eigen nummers. Ze is momenteel druk bezig met het maken van muziek die ze uiteindelijk wil gaan uitbrengen, dus houdt Nanke in de gaten!

  ZANGLES
  Nanke haar lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
  Elementen als timing, sound, tekst & interpretatie, performance (hoe presenteer je jezelf voor een publiek) en natuurlijk techniek zullen allemaal voorbijkomen, afhankelijk van het niveau van de leerling en waar hij of zij aan toe is. Ook kunnen er lessen worden besteed aan theorie en solfège, mocht daar belangstelling voor zijn.

  LESINHOUD
  “Het allerbelangrijkste is dat je je fijn voelt tijdens de zanglessen, zodat je écht gaat zingen vanuit je hart. Muziek is emotie en ik vind het heel erg belangrijk dat je je gevoel kunt delen door middel van het zingen van een song, of je nou verdrietig of juist super blij bent!
  Op die manier zullen we ook het meest uit de lessen kunnen halen, want pas als jij je fijn en veilig voelt, durf je buiten je comfortzone te treden en nieuwe dingen te proberen.”

  MOTTO
  Make the ordinary come alive, the extraordinary will take care of itself 🙂

  SPECIALITEIT
  Pop, Soul en R&B

  FUN FACTS
  “Toen ik 18 was, heb ik een half jaar in New York gewoond en heb ik Engels gestudeerd. En ik was 3 (!) toen ik begon met zingen. En ik houd heel erg van lekker eten (en koken).”

  PLAYLIST
  “In mijn playlist vind je: Erykah Badu, Prince, D’Angelo, John Mayer, Lianne LaHavas, Destiny’s Child, Frank Ocean, Michael Jackson, H.E.R., Bon Iver, Billie Eilish, Justin Timberlake, Justin Bieber (op zijn nieuwste album staan een paar pareltjes), Lauryn Hill, Beyoncé, Stevie Wonder en ga zo maar door! Ik heb een oneindig lange playlist.”

  VIDEO

  https://youtu.be/cRw6MBnhcMY