Jessica de BoerLeslocatie: Bouwstraat 55 (ZIMIHC Wittevrouwen)
Lesdagen en -tijden:
 • Maandag: 13.00-21.00u (ZIMIHC Wittevrouwen)

  Jessica heeft jazz & pop zang gestudeerd aan het Utrechts Conservatorium. Op jonge leeftijd begon ze met het volgen van zanglessen en had ze haar eerste optredens. Ze is opgegroeid met vooral gospel en pop, maar op het conservatorium kwam daar de liefde voor jazz bij. Vanuit de wens om zelf muziek te schrijven en ermee op te treden, richtte zij het Jessica de Boer Quintet op. In 2022 kwam haar debuut album uit “Grow”.

  Haar diverse muzikale interesses brachten haar op zowel kleine als grote podia, van huiskamerconcerten, optredens in café’s en theaters, tot Tivoli de Helling, North Sea Jazz en Middelheim Jazz.

  Jessica heeft ruime ervaring met privé-, duo- en groepszangles. Daarnaast heeft ze verscheidene mensen begeleid die auditie willen doen voor een muziekopleiding.

  LESINHOUD
  “In de lessen streven we ernaar dat je je stem zo vrij mogelijk kunt gebruiken, zodat je het meeste plezier uit het zingen kunt halen! We kunnen werken aan o.a. techniek, sound, tekstoverdracht, podiumpresentatie, improvisatie, timing en zelfvertrouwen. We kijken wat jouw doelen zijn en passen de lesinhoud hierop aan.
  Ik kan je ook helpen bij het schrijven van jouw eigen liedjes of het voorbereiden van een auditie voor een muziekopleiding.”

  MOTTO
  “Muziek is een wonderschoon iets, waarmee je kunt ontroeren, uitdagen en betoveren. Door af en toe uit je comfortzone te stappen zul je ontdekken wat jij allemaal met jouw stem kunt doen!”

  PLAYLIST
  Esperanza Spalding, Sarah Vaughan, Jane Monheit, Bill Evans, John Mayer, Anderson Paak, Stevie Wonder, Lianna la Havas, The Beatles, Sting, Amy Winehouse, Nina Simone, Etta James, Bløf.

  Beluister het album “Grow”