Lisanne de JongLeslocatie: Bouwstraat 55 (ZIMIHC Wittevrouwen)
Lesdag en -tijd:
 • Donderdag: 14.30-21.00u

  Als klein meisje was ze altijd aan het zingen. Toen ze 8 jaar was mocht ze eindelijk meedoen met het Kinderen voor Kinderen koor. Hier beleefde ze de kracht van samen zingen en wist toen al zeker dat haar leven voor een groot deel gevuld zou gaan worden met muziek.

  Lisanne studeerde ‘Zang Jazz & Pop’ en ‘Docent Muziek’ aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. In deze periode is ze ook begonnen met geven van zangles, zowel privé- als groepslessen, en muziekles in het basisonderwijs. Daarnaast heeft ze in deze tijd met verschillende bands en formaties gezongen als lead- en backing vocaliste.

  Nu maakt ze samen met haar man Folk-pop liedjes onder de naam Scott & Young. Daarnaast zingt ze onder de naam BLEND music op trouwceremonies, evenementen en bij herdenkingen.
  Naast het geven van zangcoaching, volgt ze zelf ook graag workshops en cursussen om me te blijven ontwikkelen.

  LESINHOUD
  “Jouw leervragen, het ontdekken en leren waarderen van jouw eigen geluid en plezier staan centraal in de lessen. Zangtechniek, zingen vanuit je gevoel, gezond stemgebruik, ruimte innemen en mindset zijn allemaal belangrijk om vrijer te zingen. Mind, body & soul.”

  Misschien wil je toewerken naar een optreden, heb je een auditie, schrijf je zelf liedjes of loop je ergens tegenaan en mis je net wat technische tools. Misschien wil je gewoon lekker zingen voor de fun, ben je nieuwsgierig of vind je het juist heel spannend om je stem te laten horen en wil je jezelf uitdagen.

  Zingen is voor iedereen en elke stem is uniek.
  Je bent van harte welkom voor een proefles!”

  SPECIALITEIT
  Folk, Pop, Country, Singer-songwriter

  MOTTO
  ‘The sky is not the limit, your mind is’ -Marilyn Monroe

  WAT STAAT ER OP JE SPOTIFY PLAYLIST
  “Poeh, van alles! Joni Mitchell, Ben Howard, Sarah Jarosz, Chris Stapleton, Paul Simon, Celine Cairo, Aoife O’Donovan, Amistat, Ocie Elliot, Trevor Hall, Hollow Coves, Eva Cassidy, India Arie, Jacob Collier, Rachèl Louise, Melody Gardot, Amos Lee, Luka, Ane Brun en meer…”

  VIDEO

  LINKS
  Spotify: https://open.spotify.com/artist/72r3ZCpFAFMj7ISnPfcTPU
  YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCK6tie4FwTagVzxIIlllsvA
  Website Scott & Young: https://www.scottandyoung.com
  Website BLEND music: https://www.blendmusic.nl