Mindel SmidLeslocatie: Bouwstraat 55 (ZIMIHC Wittevrouwen)
Lesdag en -tijd:
  • Dinsdag: 10.00-13.10u
  • Vrijdag: 10.00-15.30u

Mindel woont sinds een aantal jaar in het mooie Utrecht. Inmiddels is zij afgestudeerd aan het Conservatorium van Utrecht en dirigeert ze koren, geeft ze zangles, treed ze op als zangeres (als lead- en backingvocaliste), en heeft zij een akoestisch duo genaamd “Mindel & Sabien”.

Dankzij dit werk komt ze op heel veel bijzondere plekken terecht.
Zo staat ze samen met Sabien op diverse gelegenheden en evenementen zoals bedrijfsfeesten of bruiloften, geeft zij als solist allerlei concerten, verzorgt ze backing vocals op diverse albums (o.a. Sefa en The Passion) en staat ze op veel grote podia.
Zo zong ze als (backing) vocaliste meermaals in het koor van “The Passion”, op festival “Defqon” en wellicht heb je Mindel voorbij zien komen in RTL tv programma’s zoals “The Big Show” en “I Can See Your Voice”.

LESINHOUD
“Tijdens de zanglessen speel ik in op persoonlijke doelen en groei. Ik gebruik de zangmethoden van Universal Voice en aspecten van CVT.
Zangers hebben geen instrument die je uit je koffer haalt, in elkaar zet en warm speelt, het instrument zit in je lijf. We zullen daarom altijd kijken naar hoe jij, en dus je stem, er per les bij zitten en wat er op dat moment nodig is om stappen te kunnen maken en te kunnen genieten van muziek.
De ene keer zijn dit misschien meer technische oefeningen, de andere keer juist meer performance oefeningen of tekst interpretatie. Ik werk graag vanuit datgene waar ik jou op dat moment het beste bij kan helpen.

Verder vind ik het altijd waanzinnig om verhalen te vertellen en voelen middels muziek. Ik vind het leuk om samen te kijken naar alle tools die jij nodig hebt om jouw verhaal zo goed mogelijk te kunnen vertellen d.m.v. zang en muziek.
Wat specifieke stijlen betreft heb ik een breed repertoire gevuld met pop, musical, jazz en country.”

MOTTO
“Toeval bestaat niet!”

OP MIJN PLAYLIST
Queen, Ladaniva, Bukahara, Lana Lubany, Fleetwood Mac, Elton John, Silk Sonic, ABBA, diverse musicals, Taylor Swift, Laufey, Lady Gaga & Tony Bennett, Chris Stapleton & héél veel meer.

FUN FACT
“Ik ben dol op edelstenen en oosterse ornamenten.
Bijna niemand weet dat ik eigenlijk een ontzettend paardenmeisje ben.”

VIDEO

LINKS
YouTube: https://www.youtube.com/@mindelsmid8164/videos
Instagram: https://www.instagram.com/mindelsmid_/