Welkom op onze informatie pagina over zangles en het Corona virus

Laatste update 24 juni 2021

Alle zangcoaches geven op dit moment fysiek / live les!

We hebben ons goed laten informeren door RIVM en de Rijksoverheid wat betreft de fysieke “live” zanglessen. 1 op 1 zangcoaching is mogelijk. We kunnen minstens 5 meter afstand houden in onze zangstudio en ventileren grondig 10 minuten na elke les. Ook maken we gebruik van een extra spatscherm waar je veilig achter kunt staan. Mocht je toch liever online zangles volgen, omdat je dit prettiger vind, verkouden bent of in afwachting van een testuitslag, geen probleem! Dan volg je alsnog op je vaste lestijd zangles via Zoom of Skype.

Aandachtspunten voor het volgen van live zangles:

  • Kom niet te vroeg naar de les en ontsmet je handen bij binnenkomst.
  • Draag een mondkapje in het gebouw. In de lesruimte mag hij af.
  • Neem je eigen drinkflesje mee mocht je water willen drinken tijdens de les.
  • Volg de looproute in het gebouw en ga na afloop van de zangles direct weer naar huis.
  • Bij verkoudheidsklachten geef het van te voren aan en blijf thuis. In dat geval kun je online zangles volgen via Zoom of Skype, we hebben inmiddels de ervaring dat dit een goed werkend alternatief is.

ZomerZangles 2021

We zijn inmiddels bijna aan het einde gekomen van het cursusjaar 2020/2021. Wil je graag gedurende de zomerperiode zangles volgen en kun je niet wachten tot we in september met het nieuwe cursusjaar starten? Je kunt je vanaf vandaag aanmelden voor de ZomerZanglessen. Dit is een lespakket van 4 privé zanglessen van 40 minuten voor een aantrekkelijke zomerprijs; €99 excl. btw. De lessen worden om de vakanties heen gepland. De ZomerZanglessen zijn mogelijk bij zangcoach Kris.

Meld je aan voor de ZomerZanglessen via het proefles formulier op de website, of stuur even een mail met je contactgegevens naar info@zanglesutrecht.com

Blijf gezond en zorg voor elkaar!

Groet,

Team ZanglesUtrecht